logo orkest
Nieuwsbrief
28 mei 2017

afbeelding orkest

Aankomende concerten

Op zaterdag 17 juni (Groningen) en zondag 18 juni (Stadskanaal) zijn de concerten van Der Aa. Het programma staat in het teken van 'de trein', dit is ter ere van het 25-jarige bestaan van de STAR (Stichting Stadskanaal Rail). De programma's zijn iets verschillend van elkaar, in Stadskanaal is de programering wat lichter met polka`s en walsen die een connectie met trein hebben. U vindt meer informatie in de hieronder afgebeelde flyers.

Deelname van Der Aa aan de City Proms te Leeuwarden gaat dit jaar helaas niet door.

Op zaterdag 17 juni om 20.15 uur spelen we op onze vertrouwde concertlocatie in Groningen, de Immanuelkerk.

flyer Der Aa

Op zondag 18 juni, aanvang 13.00 uur, zal het concert op een bijzondere concertlocatie plaatsvinden, namelijk in de rijtuigenloods van de STAR, de Oost-Groningse museumspoorlijn. Naar het concert in Stadskanaal kunt u zich per stoomtrein laten vervoeren! Deze trein vertrekt om 11.55 uur vanaf Veendam. Om 15.50 uur kunt u dan weer terug naar Veendam. Hiervoor kunt u speciale combinatiekaarten reserveren.

flyer Der Aa

Kaarten

De kaartenbestelling is geopend op onze website voor zowel het concert in Groningen als in Stadskanaal.

Der Aa begroet u graag bij haar concerten in Groningen of Stadskanaal!

Meer informatie

Houd voor meer informatie onze website www.deraa.nl in de gaten. Contact opnemen met het bestuur van KamerFilharmonie Der Aa, kan via het contactformulier op de website.


KamerFilharmonie Der Aa
Nieuwsbrief
28 mei 2017